کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

تبریک ویژه پوتین به رییس‌جمهور چین

کاخ کرملین اعلام کرد که ولادیمیر پوتین در گفت‌و‌گو با شی جین پینگ تمدید پنج ساله ریاست جمهوری او در چین را تبریک گفت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۱ - ۰۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 23
کد خبر: ۱۵۵۷۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال تمدید پنج ساله ریاست جمهوری شی جین پینگ در کنگره حزب حاکم کمونیست چین، رئیس‌جمهور روسیه با همتای چینی تماس گرفته و به او تبریک گفته است.

منابع رسانه‌ای از مسکو پایتخت روسیه خبر دادند که کاخ کرملین از گفت‌و‌گوی ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه با شی جین پینگ همتای چینی گفت‌و‌گو کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، تارنمای اینترنتی کاخ کرملین اعلام کرد که رئیس‌جمهور چین به شی انتخاب او برای سومین بار به عنوان دبیرکل حزب کمونیست چین و تمدید ریاست جمهوری او را تبریک گفت.

بنا بر اعلام ریاست جمهوری روسیه، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور این کشور در پیام تبریک خود به شی جین پینگ رئیس‌جمهور چین اعلام کرد که او آماده تقویت «مشارکت جامع» بین دو کشور است.

در توضیحات کاخ کرملین همچنین درباره خطاب پوتین به شی آمده است: «نتایج کنگره حزب (کمونیست چین) اقتدار بالای سیاسی شما و همچنین وحدت حزبی را که رهبری می‌کنید، کاملا تایید می‌کند».

تبریک رئیس‌جمهور روسیه به رئیس‌جمهور چین در شرایطی مطرح شده که پوتین و شی در ماه فوریه سال جاری میلادی توافقی را امضا کردند که در آن به صراحت آمده که «هیچ محدودیتی» در شراکت و روابط دو کشور وجود ندارد.

امضای توافق روسای جمهور چین و روسیه سه هفته قبل از آغاز حمله به اوکراین منعقد شد. به دنبال این درگیری، آمریکا و متحدانش فشارهای زیادی به چین برای پیوستن به فشارهای تحریمی علیه روسیه وارد کردند اما پکن از تحریم‌های غرب انتقاد کرد.

مقام‌های ارشد چین بدون اینکه از حمله به اوکراین حمایت علنی بکنند، از مسکو و کی‌یف خواستار گفت‌و‌گو به منظور حل بحران شده و همزمان از مواضع کشورهای غربی به شدت انتقاد کرده‌اند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار